e-mobilitás

Az Nvidia a Mercedes-szel együtt fejleszti a jövő autóit

By 2020.06.29. október 1st, 2020 No Comments
A Daimler AG, a Mercedes-Benz egysége az Nvidia technológiáját fogja használni az összes járművében 2024 után.

A vállalat elmondása alapján a grafikuskártyákat gyártó cég fogja biztosítani az új szériák autonóm rendszerének működését. „Az Nvidia Drive szoftvere és chipjei révén a Mercedes-Benz autók a legkifinomultabb és legfejlettebb számítógépes architektúrát használják majd, amelyet valaha egy autóban használtak”-nyilatkozta a Mercedes szóvivője. Az Nvidia alapítója és vezérigazgatója, Jensen Huang arra törekszik, hogy a számítógépes rendszerei vezető szerepet töltsenek be az autóipar piacán. Az Nvidai rendszere a Tesla-hoz hasonlóan online frissíthető lesz.

A vállalat vállalat részvényei 1,05%-ot korrigáltak a héten. A Susquehanna elemzője, Christopher Rolland pozitívan értékeli az Nvidia részvényeit, amelyek 52%-ot emelkedtek az elmúlt három hónapban. Az elemző az Nvidia a célárát 420 dollárról 450 dollárra emelte. Ezenkívül több elemzőház irányozta elő évi 3,8-os évi növekedésre a vállalat bevételeit a kimagasló teljesítmények miatt is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá