A Tesla részvényének kimagasló teljesítménye nagyon kedvezett azok számára, akik hosszú távon vásároltak részvényt a vállalatnál.

Az S3 Partners elemzése szerint a Tesla rövid befektetői-akik olyan fogadásokat tettek a piacon, hogy a cégrészvényei veszítenek értékükből-idén eddig 35 milliárd dollárt vesztettek ezeken a pozíciókon. A vállalat rövid távú befektetői csak novemberben 8,5 milliárd dollárt vesztettek, mivel a társaság részvényei 46%-ot emelkedtek a hónapban.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 1,83%-ot emelkedett. A vállalat 2021 és 2025 között kb. 50 milliárd dollárt szeretne költeni fejlesztésekre és kutatásokra, illetve tőkebefektetésekre. A Tesla az idei év sztárbefektetése volt, idén 629%-ot emelkedett a Tesla részvényárfolyama. Az is ezen a héten derült ki, hogy a Tesla az S&P500 indexben felváltja az Apartment Investment and Management Co.-t, ami hatalmas előrelépés.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!