Az Estée Lauder részvényei 34%-ot estek 2022-ben, 245 dollárra, ami rosszabb, mint az S&P 500 index 20%-os esése. A New York-i székhelyű kozmetikai termékek gyártója számára a probléma nem korlátozódik az inflációval kapcsolatos általános aggodalmakra.

A részvények ilyen mértékű zuhanásával nem kellene sok jó hír, hogy azok ismételten emelkedni tudjanak. Ez a jó hír Kínából származhat, amely végre kezd újra megnyílni a piac számára. Az amerikaiak szintén kezdenek visszatérni a mindennapi életbe. Ezek a tényezők együttesen segíthetik az Estée Lauder részvényeinek fellendülését az elkövetkező hónapokban.

Az Estée Lauder részvényei a héten 1,34%-kal estek. A Kestra Advisory Services LLC 50,8%-kal csökkentette részesedését a márka részvényeiben az első negyedévben. Az intézményi a negyedév során 5041 részvényt értékesített, melyek értéke 1.327.000 dollár volt a legutóbbi SEC-bejelentéskor.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá