Az Apple megosztott egy új jelentést, amely pillanatképet ad arról, hogy az Apple termékei hogyan ösztönzik az embereket arra, hogy odafigyeljenek egészségük megőrzésére.

A felhasználók, fejlesztők, egészségügyi intézmények és egészségügyi szervezetek szerte a világon Apple-eszközöket és applikációkat használnak az egészségügyi információik közötti akadályok lebontására. A társaság emellett igen nagy hangsúlyt fektet a GDPR szabályaira, mely miatt a Facebook nehéz helyzetbe került.

Az Apple részvényárfolyama ezen a héten 2,61%-ot emelkedett. Az Apple értéke elérheti a 3 billió dollárt a szolgáltatások váltásával, a Morgan Stanley elemzője szerint, mivel az üzleti modell és az értékelés változása 200 dolláros árfolyamot hozhat a részvényeknek. Bár a piac még mindig hajlamos az iPhone-gyártót hardvercégként értékelni, az „életciklus-érték” alapú megközelítésre való áttérés, amely figyelembe veszi a szolgáltatásokból származó ismétlődő bevételeket, hosszú távú emelkedést sugall.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!