Az Apple új részleteket tett közzé az újrahasznosított tartalom fokozott használatáról termékeiben. A vállalat először vezette be a tanúsított újrahasznosított aranyat, és több, mint kétszeresére növelte az újrahasznosított wolfram, ritkaföldfém elemek és kobalt felhasználását.

2021-ben az Apple termékekben felhasznált összes anyag közel 20 százalékát újrahasznosították, ami az újrahasznosított tartalom valaha volt legmagasabb felhasználása. Az újrahasznosítás mellett az Apple igyekszik minden téren zöldebb útra térni, még az e-mobilitás világába is belép a jelek szerint egy saját járművel.

Az Apple részvények árfolyama a FED által előre beígért 50-75 bázispontos amerikai kamatemelések miatt 2,72%-ot korrigált. A Deutsche Bank elemzői arra számítanak, hogy az Apple legalább 70 milliárd dolláros részvény-visszavásárlási engedélyt jelent be. Emellett az Apple valószínűleg 5%-kal megemeli az osztalékot.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!