Az egészségügyi árak folyamatosan emelkednek, mióta megkezdődött az Ukrajna és Oroszország közötti konfliktus.

Ennek következményeként az UnitedHealth egészségügyi előnyökkel foglalkozó részlege, a UnitedHealthcare és az OptumRx együttműködik annak érdekében, hogy nulla költséggel tudjanak gyógyszereket biztosítani a rászorulók számára. Főként a UnitedHealth Group inzulin kezeléseire nőtt meg a kereslet az elmúlt években és ezek is beletartoznak a programba.

A UnitedHealth Group részvényárfolyama ezen a héten 1,57%-ot esett. A UnitedHealth Group ebben az évben 3,84%-ot, míg egy év alatt 25,41%-ot emelkedett. A vállalat 80,3 milliárd dolláros bevételt (13%-os növekedés éves összehasonlításban) és 5,57 dolláros EPS-t (19%-os növekedés éves összehasonlításban) jelentett a második negyedévben, szemben a 79,9 milliárd dolláros és 5,25 dolláros konszenzusos becslésünkkel. A bevételnövekedést az Optum vezette, amely 18%-os növekedést ért el, míg az UnitedHealth szegmens árbevétele 12%-kal emelkedett.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!