A Facebook a napokban bejelentett egy új funkciót, amely megkönnyíti a felhasználók számára a megjelenő tartalom szelektálásának lehetőségét.

A Facebook kifinomult algoritmusa mellett, a felhasználóknak most már lehetőségük van válogatni a megjelenített tartalmak közül. Ez azt jelenti, hogy szabadon korlátozható egyes témák megjelenése az oldalon. A funkció főként az iOS felhasználók miatt készült a szakértők véleménye szerint.

A Facebook részvényárfolyama ezen a héten 6,02%-ot emelkedett. A Treffis elemzői a jelenlegi részvényenként 288 dollár körüli ára mellett úgy gondolják, hogy a Facebook részvényeinek a közeljövőben körülbelül 25%-os növekedési potenciálja van. Mind a bevételek, mind a keresetek növekedtek 2020-ban, amikor a Covid-19 járvány miatt az egyének és szervezetek az e-kereskedelem felé fordultak és a kereslet elmozdult a diszkrecionális szolgáltatások termékei felé is. A Facebook részvénye 2018 vége óta 120%-kal nőtt az S&P500 indexhez képest, amely ugyanebben az időszakban 59%-kal növekedett. Az elmúlt években a vállalat nyeresége nőtt, miközben a P/E többszöröse ingadozott.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá