Telemedia részvénykosár

A Microsoft virtuális munkába fektet

By 2020.07.20. október 1st, 2020 No Comments
A Citrix Systems Inc. technológiai vállalat és a Microsoft Corp. egyesíteni szeretné erőit, hogy egy teljesen új munkahelyet tudjanak létrehozni azok számára, akik online folytatják munkájukat.

A munkavállalóknak zökkenőmentes hozzáférésre van szükségük az alkalmazásokhoz, amelyek nélkülözhetetlenek, hogy bárhol képesek legyenek munkavégzésre. Ennek a kihívásnak a kezelésére a technológiai vezetők bejelentették, hogy partnerként fognak segíteni a szervezeteknek a felhőbe való elmozdulás felgyorsításában, valamint a digitális munkaterületek felgyorsításában. Az üzlet feltételei szerint a Microsoft a Citrix Munkaterületet részesíti előnyben a digitális munkaterület-megoldásként, a Citrix pedig a Microsoft Azure-t választja felhőplatformként.

A Microsoft vállalat részvényei ezen a héten a gyorsjelentéseknek és a koronavírus közelgő második hullámának hatására 5,05%-ot korrigáltak. A Microsoft a felhőhasználatának, az online oktatásoknak, az online teamviewer-nek (távoli használat), online konferenciáknak és a folyamatos alkalmazások fejlesztéseknek köszönhetően a jövőben magasabb hozamot hozhatnak, ezért közép és hosszútávú vásárlásra alkalmasak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá