e-mobilitás

Az Amphenol innovációja

By 2020.08.31. szeptember 30th, 2020 No Comments
Az Amphenol Industrial Operations most ipari szabványú járművön lévő adatcsatlakozókat kínál, amelyeket járműdiagnosztikai és adatkommunikációs célokra terveztek.

Az AT kör alakú csatlakozó (ATC) sorozatot úgy tervezték, hogy akár nehéz tehergépjárművekben és buszokban is tudjon teljesíteni. Nem mindegyik cégre mondható el, hogy a koronavírus okozta tavaszi árfolyam esés után ugyanarra a szintre jutott a részvények ára, mint ahogy az az év elején volt. Az Amphenol esetében viszont még magasabb szintre jutott a mély zuhanás után, hiszen 110 dollárról 70 dollár alá került az árszint, utána viszont 110 dollár felé tudott kerülni. Vagyis az utóbbi pár hónap a részvény mozgása emelkedő trendben zajlott.

Az Amphenol vállalat részvényárfolyama ezen a héten 1,42%-ot emelkedett. Az Amphenol egyik leányvállalat a sikerét a szabványos kábelszerelvények forgalmazásának és az elektronikus kereskedelem területén elért kimagasló teljesítményének köszönheti.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!