e-mobilitás

A Marvell Technology és a TSMC együttműködése

By 2020.08.31. szeptember 30th, 2020 No Comments
A Marvell múlt héten bejelentette, hogy kiterjeszti hosszú távú partnerségét a TSMC-vel.

A TSMC a világ legnagyobb félvezető öntödéje. A partnerség annak érdekében jön létre, hogy a Marvell átfogó szilícium portfóliót szállítson az adat-infrastruktúra piacára. Ezzel kihasználva az iparág legfejlettebb 5 nanométeres technológiáját.

Ennek az együttműködésnek a segítségével a Marvell és a TSMC tovább fejleszti az infrastruktúra alapját képező alapvető technológiákat. Ezzel biztosítja a jövő digitális gazdaságában megkövetelt tárolást, sávszélességet, sebességet és intelligenciát.

A cég árfolyamgörbéje a nyár elején nagy emelkedést produkált, azóta hektikus, ugyanakkor a teljes nyári időszak alatt közel 20%-os erősödésről beszélhetünk.

A vállalat részvényei ezen a héten 14,32%-ot emelkedtek. A vállalat részvényei hosszútávon sikeresek lehetnek, hiszen a cég a legújabb technológiákat alkalmazza, folyamatosan képes a megújulásra és a jövőben az 5G technológiába fektet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!