Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Ecolab és az NHS együttműködésé

By augusztus 31, 2020 szeptember 30th, 2020 No Comments
Az Ecolab az év végéig ötmillió liter Skinman Soft Protect FF kéztisztítót szeretne biztosítani az NHS ellátási központ számára.

Az Ecolab az NHS ellátási láncának hosszú távú beszállítója és a kritikus fertőzések megelőzésére szolgáló megoldásokat nyújtott szolgáltatásokkal és képzésekkel kombinálva. Ezek elősegítik a tisztább, biztonságosabb és egészségesebb környezetet.

A COVID-19 járvány során megnőtt a kereslet a fertőzések megelőzésére és a cég szorosan együttműködött az NHS ellátási lánccal annak érdekében, hogy biztosítani tudják a fertőtlenítő szereket az erősen érintett területeken. A vállalat 700%-kal növelte meg gyártási kapacitását erre az évre, hogy tartani tudja a megrendeléseket.

A vállalat részvényárfolyama a hétvégére 200,5 dolláron zárt. Az Ecolab világvezető a víz, a higiéniai és az energia technológiák területén, de sikeres a különböző szolgáltatások biztosításában is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!