e-mobilitás

Az Amphenol lépései a járvány ideje alatt

Sok más társasághoz hasonlóan az Amphenol Corp. az elmúlt hónapokban kemény változtatásokat vezetett be, elkerülve ezáltal a járvány okozta gazdasági visszaesést.

A koronavírus megjelenése félelmet okozott a piacon és a felhalmozott készletek eladásra kerültek, amint a vírus megjelent az Egyesült Államokban. A vállalat helyzetét tovább nehezítette, hogy a legnagyobb partnerei Kínában találhatóak, így az ország lezárása már önmagában hatalmas hátrányt jelentett a vállalat számára. A járványhelyzet alatt az Amphenol árbevétele éves szintre nézve 5%-kal csökkent, 1,86 milliárd dollárra, a nettó bevétel pedig 9%-kal csökkent, 242,1 millió dollárra.

Az Amphenol vállalat részvényei ezen a héten 0,59%-ot emelkedtek. Az Amphenol vállalat kapitalizációs tőkéje már 25,2 milliárd euró. A vállalat már 1932-től kezdve szolgálja ki ügyfeleit az autóiparban, a szélessávú kommunikáció területén, a repülőgépiparban, ipari területeken, az információs technológia szolgáltatók számára, valamint az adatkommunikáció, a katonai, a mobil eszközök és a mobil hálózatok területén. Már csak azért is jó befektetés lehet, mert az Amphenol Corporation leányvállalataival együtt elsősorban elektromos, elektronikus és száloptikai csatlakozókat tervez, gyárt és forgalmaz az Egyesült Államokban, Kínában és nemzetközi szinten is, ami rendkívül keresett napjainkban is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!