Egyedi részvények

A Thermo Fisher Scientific részvénye stabilitását mutat

By július 7, 2020 No Comments
A Thermo Fisher Scientific Inc. a világ vezető tudományos szolgálatában tevékenykedik, több mint 24 milliárd dolláros árbevétellel és világszerte körülbelül 70.000 alkalmazottat foglalkoztatva.

Küldetése, hogy ügyfeleiknek egészségesebbé, tisztábbá és biztonságosabbá tegyék a világot. Foglalkoznak az élettudományi kutatások felgyorsításával, az összetett analitikai kihívások megoldásával, a betegek diagnosztikájának fejlesztésével, gyógyszerek szállításával és a laboratóriumi termelékenység növelésével. Premier márkáin (Thermo Scientific, Applied Biosystems, Invitrogen, Fisher Scientific és Unity Lab Services) keresztül kínálja az innovatív technológiák kombinációját, a kényelmet és az átfogó szolgáltatásokat.

A Thermo Fisher-t 2006-ban hozták létre a Thermo Electron és a Fisher Scientific egyesítése révén és így 9 milliárd dolláros összbevételű társaságot alapítottak. Az egyesített vállalat jelentősen növelte technológiáit, munkaerőjét és bevételeit. 2013-ban 13,6 milliárd USD-ért próbareagensek és fejlett DNS-szekvencia-szolgáltatásokat vásároltak. 2011 májusában a Thermo Fisher Scientific Inc. megvásárolta a Phadia-t 2,47 milliárd euróért. 2013 áprilisában a Thermo Fisher 13,6 milliárd dollár értékben megvásárolta a Life Technologies Corporation-t. 2016-ban 4,2 milliárd dollárért megvásárolta a FEI Company-t, az elektronmikroszkópok gyártóját. 2017-től a társaság 20,9 milliárd dollár árbevételt ért el és Fortune 500 társaság tagja lett. 2018 szeptemberében a Thermo Fisher Scientific bejelentette, hogy végleges megállapodást írt alá Becton Dickinson-nal az Advanced Bioprocessing üzletág megszerzéséről. 2020 márciusában a Thermo Fisher beleegyezett, hogy 10,1 milliárd dollárért megvásárolja a Qiagen molekuláris diagnosztikai céget, ami az év egyik stabilabb befektetése volt a piacokon.

A vállalat ezen a héten 3,81%-ot emelkedett. A vállalat 2000.09.11. óta található meg az amerikai tőzsdén. Hosszú távú befektetésre az egészségügyi kutatás és fejlesztései miatt erősen ajánlott.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!