GLOBAL HIGH YIELD BONDS

A Teva vállalat egyre többet érhet

By július 7, 2020 október 1st, 2020 No Comments
A Teva Pharmaceutical Industries a 904 orvosi vállalatának egyike. A gyógyszerészeti vállalat jelenleg a 4. helyen áll a Zacks elemzőcég kiváló minősítési rangsorán belül.

A Zacks elemzőház 16 különféle minősítési szempont alapján mond véleményt egy céggel kapcsolatosan és az egyes szektorokon belül egyes vállalatokat a Zacks vagy minősítésre, vagy jövedelmezősége alapján a legjobb és a legrosszabb vállalatba sorolja. Az elmúlt negyedévben a Teva vállalat teljes éves jövedelmét kiválóra minősítette a Zacks Consensus, mert becslésük szerint a cég 2,12%-ot növekedett az elmúlt időszakban. Ez az elemzői minősítés javulása és a pozitív bevételi kilátások hozzájárultak ahhoz, hogy egyre több intézményi befektető vásárolja meg a cég vállalati kötvényét és a Teva részvényeit portfoliójába.

A legfrissebb adatok alapján a Teva 25,82% bevételkiesést hozott vissza idén különböző megszorítások és fejlesztések révén. Időközben az orvosi ágazat átlagosan 0,82% -ot tudott emelkedni. Ez azt jelenti, hogy a Teva Pharmaceutical Industries ebben az évben felülmúlta a teljes egészségügyi ágazatot.

A Teva gyógyszergyár az orvosi generikus gyógyszerek iparágának tagja, amely 22 különálló társaságot foglal magában és jelenleg a 41. helyet foglalja el a Zacks Industry Rank minősítésénél. Ebben az ágazatban viszont a készletek átlagosan 4,94% -ot veszítettek ebben az évben, ami azt jelenti, hogy a Teva jobban teljesített az év végi hozamok tekintetében.

A Teva Pharmaceutical Industries Ltd. a világ egyik vezető gyógyszergyártó vállalata, a társaság 1993 óta működik Magyarországon és ezalatt több mint 350 milliárd forintot fektetett be és fordított kutatás-fejlesztésre.

A Teva 2016-ban is bocsátott ki kötvényt 100 ezer eurós nominál értékben, 1,5 milliárd euró értékig. A Teva kötvény lejárata 2024, elmondható, hogy a vállalat részvényei tavaly szeptembertől igen elég erős emelkedésnek indultak

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!