A Meta megkerülte az Apple rendszerét

A Meta új módot kínál a kisvállalkozásoknak a bejegyzések számának növelésére anélkül, hogy 30%-os szolgáltatási díjat kellene fizetnie az Apple-nek. Nemsokára a hirdetők közvetlenül asztali számítógépen és mobilon is használhatják a Facebookot és az Instagramot, hogy az Apple fizetése nélkül hozzáférjenek az iOS-alkalmazásokban elérhető összes funkcióhoz a tartalom növeléséhez. Ez a megoldás rendkívül hasznosnak bizonyulhat a kisvállalkozások számára, mivel mostantól díjfizetés nélkül növelhetik a bejegyzések számát.

A vállalkozásoknak mostantól előre kell fizetniük, ha meg szeretnék kerülni az Apple díjait. Azon vállalkozások, akik továbbra is az iOS-alkalmazáson belül hirdetnek számolniuk kell az Apple szolgáltatási díjával. A Meta negyedéves nyeresége éves szinten megháromszorozódott, több mint 14 milliárd dollárra, a felhasználók számának növekedése, az alacsonyabb költségek és magasabb hirdetéseladások miatt. Még a pénzt veszítő virtuális valóság egysége is mérföldkőhöz érkezett, és 1 milliárd dollár bevételt generált.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá