Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

A Medtronic a Tesla-val kezd együttműködést

By 2020.03.31. augusztus 14th, 2020 No Comments
A Tesla azt tervezi, hogy felújítja a New York-i Buffalóban lévő napelem gyárát, hogy orvosi ventilátorokat állítson elő a Medtronic-nak, jelentette meg a napokban Elon Musk vezérigazgató egy tweetjében.

 

„Mindent megteszünk, hogy segítsünk New York-i polgároknak”-nyilatkozta a Tesla vezérigazgatója. A Tesla a Medtronic-kal együttműködve gyártja le majd a készülékeket. A Medtronic vezérigazgatója, Omar Ishrak a CNBC-vel közzétett szerdai interjúban megerősítette a kapcsolatot. „A Tesla-ról azt gondolom, hogy az emberek már eléggé bíznak a cégben, és hogy olyan termékeket gyártanak, melyek megbízhatók.” Ishrak hozzátette, hogy „az egyik már legyártott készülékük, amely jelenleg nem a legfontosabb termékünk, tökéletesen alkalmas ebben az esetben. Jó okok vannak arra, hogy a Tesla a lélegeztető készülékeket egy megalapozott terv alapján építse fel, ahelyett, hogy nulláról tervezné. Mivel a betegek élete tőlük függ, alapvető fontosságú a magas megbízhatóság, a gyors szállítás és persze a leggyorsabb fejlesztés.” Ezenkivül az olasz  Medtronic Care Management Services két új üzletágat indított, amelyek célja a COVID-19 és légzőszervi tünetek miatt aggódó betegek felmérése, monitorozása és triatúra-támogatása. Ez már csak azért is fontos, mert pont Olaszországban a legnagyobb a vírussal fertőzött arány.

Az olasz Medtronic vállalat részvényei a most elindult fejlesztéseknek köszönhetően ezen a héten 10,25%-ot emelkedtek. A vállalat a jövőben is kész a fejlődésre és hasznos tanácsokkal szolgál a most németországi és európai helyzetekben is. A vállalat 43 éve kiválóan teljesít az egészségügyben.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá