A Payoneer digitális fizetési társaság együttműködést kötött a Mastercard-dal, hogy digitális fizetési megoldásokat tudjanak biztosítani a vállalkozók számára.

A projekt főként a kisvállalkozó szegmenst célozza meg, ezen területnek a vállalat többször is segített a pandémia alatt. A Payoneer Digital Purchasing Mastercard lehetővé teszi a vállalat vásárlóinak, hogy mobil pénztárcához csatlakozzanak és digitálisan hozzáférjenek több olyan kártyához, amelyek segítenek az üzleti költségek egyszerűsítésében és ésszerűsítésében.

A Mastercard részvényárolyama ezen a héten 6,05%-ot emelkedett. A Mastercard vállalat részvényei éves szinten 58,47%-ot növekedtek. Dan Dolev, a Mizuho Securities munkatársa megismételte a Mastercard vételi besorolását és a héten 430 dollárra emelte a részvényárfolyam célját. Az indoklás szerint a Wall Street alábecsüli a határokon átnyúló utazások olyan fellendülését, amely valószínűleg a következő néhány hónapban beindulhat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!