A Stryker Corporation-re 23 elemző változtatta meg a besorolását, a részvények megtartásáról, azok vásárlására–derült ki a MarketWatch legfrissebb híreiből.

A célár 194 és 258 között mozog, így az átlagos célár nagyjából 226,91 USD.

A Stryker 2021-ben jó helyzetben van, a karanténhelyzet enyhítése pedig lehetőséget ad, hogy visszatérjen a normálisabb capex kiadási szokásokhoz a kórházak részéről. Ennek ellenére a Stryker a negyedik negyedévben 11%-os visszaesést jelentett térd implantátum bizniszében, így 12%-kal elmaradtak a várakozásoktól, mivel az elemzők nem vették figyelembe a megújult COVID-19 korlátozások és késedelmek hatását.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 0,3%-ot emelkedett. A Stryker a világ egyik vezető orvosi technológiai vállalata, amely arra törekszik, hogy megkönnyítse az ízületi és porckorongbetegségek kezelést is. A vállalat innovatív termékeket és szolgáltatásokat kínál az ortopédia, az orvosi és sebészeti, valamint a neurotechnológia területén, amelyek javítják a betegek és a kórházak eredményeit.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!