Kopernikus részvénykosár

A Mastercard a Pornhubon történt káros és illegális tartalmakat vizsgálja

By december 14, 2020 No Comments
A Mastercard közölte, hogy vizsgálja, hogy egyik vásárlója, a népszerű felnőtt oldal, a Pornhub webhely tartalmaz-e gyermekbántalmazásról és más illegális tevékenységről szóló videókat, miután a New York Times rovata azt állította, hogy a webhely számos példát jelenít meg kiskorúakat bántó, sértő erőszakos és illegális tartalommal.

Ugyanis a Pornhub-on történő kifizetések a Mastercard szolgáltatásán keresztül történnek meg. Továbbra is masszív emelkedés jellemzi a Mastercard görbéjét összeségében az idei évben. 65%-ot emelkedett a márciusi árzuhanás óta az árszint.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 4,92%-ot korrigált. A Mastercard igazgatótanácsa kihirdette a társaság legújabb negyedéves törzsrészvény-osztalékját. Az osztalék részvényenként 0,44 dollár lesz, ami 10%-os növekedést jelent az előző évihez képest. A vállalat hosszú évek óta fizet állandó stabil osztalékokat, illetve a pénzügyi cég folyamatosan fejleszti virtuális és plasztikkártyáját. A társaság bejelentette azt is, hogy hamarosan részvényvisszavásárlásba kezd tőkenövelés érdekében.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!