A kozmetikai óriás a napokban jelentette be legújabb zöld megoldását, melyben a termékek csomagolásában a műanyagok kartonnal való helyettesítését akarja általánosítani.

Az Ecologic Brands for Seed Phytonutrients és az Albéa a La Roche Posay segítségével még az idei évben kivitelezhető lesz az új csomagolás beiktatása. A csoport emellett az Alpla által finanszírozott Paper Bottle Company-val (Paboco) is kapcsolatba lépett, hogy márkáit 100%-ban biológiai eredetű, újrahasznosítható és biológiailag lebomló palackokkal láthassa el. A L’oréal emellett a digitális marketinget fogja előnyben részesíteni termékei értékesítésénél a jövőben.

A L’oreal részvényárfolyama 1,18%-ot korrigált ezen a héten. A L’oreal vállalat éves szinten 1,3% osztalékot fizet. A L’oréal megállapodást írt alá a japán Takami Co. vállalat felvásárlásáról, amely a Takami bőrápolási márka által engedélyezett termékeket fejleszt és forgalmaz. A L’oréal szerint az akvizíció a következő hetekben befejeződik. A Takami Co. azért is érdekes vállalat a francia L’oreal-nak, mert a cég a 2019-ben mintegy 61,2 millió dolláros árbevételt ért el Japánban a kíméletes kozmetikai szereivel.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá