A Clorox Company közzétette a 2021-es pénzügyi évről szóló éves jelentését, amelyben a vállalat pénzügyi, valamint környezetvédelmi, társadalmi és irányítási céljainak valódi alapjaként új célját, az emberek jólétének és boldogulásának előmozdítását hangsúlyozza.

IGNITE stratégiájának második évét lezárva a vállalat beszámolt a pénzügyi év pénzügyi eredményeiről és a közelmúltban elért stratégiai eredményeiről. Jelentés szerint 9%-os forgalomnövekedést ért el (17%-os forgalomnövekedés kétéves stack-alapon), az innovációs beruházások megduplázása mellett, több mint 250 új terméket vezetett be. Az e-kereskedelmi üzletágat megduplázta az elmúlt két év során, amely az értékesítés mintegy 13%-át teszi ki.

A Clorox részvényárfolyama ezen a héten 0,63%-ot korrigált. A Clorox közel 20 millió dollár terméket adományozott az elmúlt egy évben, vállalati és alapítványi pénzbeli támogatásokat, valamint jótékonysági marketinget rendezett.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!