Kopernikus részvénykosár

A kanadai Essilor akcióban

By 2020.06.23. október 1st, 2020 No Comments
Az Essilor Vision Foundation Kanada (EVFC) 10.000 védőszemüveget és 20.000 arcvédőt adományozott a kanadai egészségügyi szakembereknek a járvány ideje alatt.

Ez a felszerelés segített megőrizni a munkavállalók egészségét, miközben ápolják a betegeket a folyamatban lévő világjárvány alatt. Ez az adomány az Essilor széles körű akcióinak a része, hogy támogassa a közösségeket ezen nehéz idők során. A szövetségi kormány, valamint Kanadában tizenkilenc kórház és egészségügyi szervezet kapta meg a felszerelést. A COVID-19 világjárványra adott reakció fejlődésével együtt alakultak ki a személyi védőeszközökre (PPE) vonatkozó protokollok, melyben nagy hangsúlyt fektetnek a szem védelmére is.

Az EssilorLuxottica vállalat részvényei 4,34%-ot emelkedtek. Az EssilorLuxxotica 2020 első negyedévi konszolidált bevétele 3784 millió euró volt, ami csak 10% csökkenés a tavalyihoz képest, ebből is látszódik, hogy a globális válság ellenére is a vállalat termékei után a kereslet fennmaradt. A cég erős stratégiával rendelkezik és az optikai részlege vélhetően fejlődés előtt áll.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá