Kopernikus részvénykosár

Az Essilor az ifjabbak látásáért küzd

By március 17, 2020 július 3rd, 2020 No Comments
A Walman Optical bejelentette, hogy megújította partnerségét az Essilor Vision Alapítvánnyal annak érdekében, hogy 2020-ig folytatni tudja „Látás A Gyerekek Számára” programját.

Minden olyan digitális felületű lencse eladása után, amelyet speciális technológiával kezeltek 2020. december 31-ig a Walman Optical 5 dolláros „adományt’’ utal a program és a fiatalok részére. 2019-ben a cég 9 államban próbálta ki a programot. Ennek a sikernek köszönhetően a partnergyakorlatok több mint 61.000 dollárt gyűjtöttek adományozás céljából, hogy szemüveget biztosítsanak a rászorulóknak.

„A cég szerint a 2020-as év a látás éve, egy olyan év, amikor mindenkinek prioritássá kell tennie a szem egészségét és támogatnia kell Amerikában a becslések szerint 12 millió látássérült gyermeket, akiknek fele nem kapja meg a szükséges ellátást”-jelentette ki Becky Palm az EVF elnöke és ügyvezető igazgatója. „A Walman Optic nagylelkű támogatásával továbbra is segíteni fogunk millió gyermeknek szerte a világon, akiknek nincs megfelelő látásgondozása.”

Az EssilorLuxottica vállalat részvénye ezen a héten 14,55%-ot esett. A vállalat osztalékfizetése igen magas, hiszen 2019 májusában ez éves szinten 2,04%-ra nőtt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!