Egyedi részvények

A hónap lehetősége a Prudential Financal vállalat terméke

By július 27, 2020 No Comments
A Prudential Financial 337 millió dollárt szeretne felügyelni a nyugdíjalapokban, amelyek 2020. június 1-jétől nyitnának meg 8600 állami alkalmazottnak az USA-ban.

A partnerség növelné a Prudential állami szektor portfólióját, amely 493 milliárd dollárt felügyel több, mint 825.700 fő befektetőnek.

A Prudential Financial Inc. a pénzügyi szolgáltatások vezetője, amelynek 2020. március 31-ig több mint 1 billió dollárnyi vagyonkezelés volt a birtokában, amelyeket eddig sikeresen kezeltek. A Prudential Financal az Egyesült Államokban, Ázsiában, Európában és Latin-Amerikában tevékenykedik és biztosítja az ügyfelek nyugdíjtervezési szándékát. A több mint 85 éves nyugdíjazási tapasztalattal rendelkező Prudential Retirement elősegíti 4,6 millió résztvevő és járadékos igényeinek kielégítését. A Prudential társaság 466 milliárd dollár értékű nyugdíjszámlával rendelkezik.

A Prudential Financial részvényárfolyama a héten stagnált, viszont az elmúlt három hónap alatt 8,74%-ot nőtt. A vállalat részvénye kitűnő lehetőség lehet azoknak, akik hosszútávra fektetnek be, hiszen a pénzügyi társaság több mint egy évszázad óta Amerikában erős és stabil vállalat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!