Egyedi részvények

A hét nyertese a Lockheed Martin lett

By július 27, 2020 No Comments
A Lockheed Martin Corporation-a Pentagon első számú fegyverszállítójának-a bevétele és profitja a második negyedévben nagyot nőtt.

A bevétel 12,4 százalékkal 16,2 milliárd dollárra nőtt a június végével záródott három hónapban az egy évvel korábbi 14,4 milliárd dollárról. A társaság légiforgalmi divíziója fejlett katonai repülőgépek és a hozzájuk kapcsolódó technológiák kutatásával, tervezésével, fejlesztésével, gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A társaság F-35 programja a légiforgalmi divízió elsődleges mozgatórugója, és a teljes bevétel közel 27%-át teszi ki. Továbbá a 22 milliárd dolláros új megrendeléseket elsősorban az F-35-ösök 7 milliárd dolláros megrendelése okozta, amelyet az amerikai kongresszus kért.

A Lockheed Martin részvénye ezen a héten 2,75%-ot menetelt. A Lockheed Martin részvénye egy stabilitást adhat, hiszen árfolyama a megrendelések miatt kevésbé instabil, mind harcászat, mind légi és hajóforgalom, illetve a NASA részére folyamatos utánpótlást biztosítást termékeiből. Nem utolsó sorban részvényenként 2,15 dollárt fizet osztalékként negyedévente.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!