Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Kellogg Company az egészséges életmódra törekszik

By július 27, 2020 No Comments
A Kellogg’s márkáik közé tartozik a Pringles, Cheez-It, Special K, Kellogg’s Frosted Flakes, Pop-Tarts, Kellogg’s Corn Flakes.

A vállalat a nettó árbevétele 2019-ben körülbelül 13,6 milliárd dollár volt, amely főként snackekből és diétás ételek eladásából, forgalmazásából származott, ezen kívül a vállalat gabonaféléket és fagyasztott élelmiszereket is nagy mennyiségben adott el. A Kellog és a leányvállalata a Heart&Soul társaság napokban közölte, hogy elkötelezett amellett, hogy 2030 végéig 3 milliárd ember számára áruljon jobb és nagyobb mennyiségű diétás ételeket a Kellogg Better Days globális célú platformján keresztül. A Kellogg Company a hét elején bejelentette, hogy igazgatósága részvényenként 0,57 dollár osztalékot szeretne kifizetni a társaság törzsrészvényeiről befektetőinek. Az osztalékfizetés időpontja várhatóan 2020. augusztus 31-én lesz.

A Kellogg Company részvényárfolyama ezen a héten 1,45%-ot korrigált. A befektetőknek azért is jó lehet ez az osztalékfizető részvény, mert a Kellogg márkákat ismerik a világ minden piacán és előszeretettel vásárolják. Az is jó hír lehet a befektetőknek, hogy a Kellogg’s társadalmi felelősségvállalás keretében 70.000 dollárt adományozott a United Way számára olyan programok támogatására, amelyek ingyenes nyári reggelit és ebédet kínálnak Amerikában a szegény gyermekeknek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!