A General Mills 65 millió dollárt költ a Tennessee állambeli Murfreesboróban található üzemének fejlesztésére.

A Yoplait joghurtot és Pillsbury tésztatermékeket gyártó üzemben korszerűsítik a berendezéseket és az általános technológiát. A vállalat szerint a fejlesztésekre a megnövekedett fogyasztói igények kielégítése miatt szükséges. A fejlesztések a General Mills számára 326.000 dollárnyi ingatlanadó-kedvezményt jelentenek a következő 10 évben-írja a Murfreesboro Voice.

A vállalat részvényárfolyama ezen a héten 5,57%-ot emelkedett. A General Mills a héten figyelmeztette a nagykereskedelmi vásárlókat egy közelgő áremelésre, amelyet szinte biztosan áthárítanak a vásárlókra. Kifejtették, hogy 2022. január közepétől számos termékük ára akár 20%-kal is emelkedhet. A General Mills 2021-es pénzügyi évben (amely júniustól májusig tart) 18,1 milliárd dolláros nettó árbevételt jelentett, ami 3%-os növekedést jelent az előző évhez képest, valamint 3,1 milliárd dolláros üzemi nyereséget (6%-os növekedést az előző évhez képest).

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá