A Meta Platforms a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság újbóli ellenőrzése alatt áll, miután a cég megkezdte a Supernatural VR-fittnesz alkalmazására vonatkozó 400 millió dolláros üzletét.

Mark Zuckerberg vezérigazgató irányítása alatt a Meta Platforms július óta metaverzum vállalatként pozícionálja magát, mivel a vállalat eltávolodik attól, hogy közösségi hálózatként ismerjék, mivel a cég már a digitális szféra és a valós világ egyesítésére összpontosít. A Supernatural felvásárlása egyre jobban azt sugallja, hogy a Meta minden vetélytárstól meg akar szabadulni az új virtuális világ elindításáig.

A Meta Platforms, vagyis a Facebook részvényárfolyama ezen a héten 1,23%-ot emelkedett. A vállalat kilenc havi szabad cash flow-ja 25,9 milliárd dollár, ami az előző évi 13,8 milliárd dollárhoz és a két évvel ezelőtti 15,8 milliárd dollárhoz képest magasabb. Tizenkét havi alapon a Facebook 35,8 milliárd dolláros szabad cash flow-t generált.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!