Egyedi részvények

A Danaher mint profi tervező.

By 2019.07.02. július 3rd, 2020 No Comments
A Danaher Corporation professzionális gyógyszerészeti, ipari és kereskedelmi termékeket és szolgáltatásokat tervez és állít elő, melyek a tesztelés és mérés, környezet és biotudományok, fogászati és ipari technológiák területén kerülnek felhasználásra.

A vállalat négy szegmensben működik: környezetvédelmi és alkalmazott megoldások, élettudományok, diagnosztika és fogászat. A céget 1969-ben, Massachusetts-ben alakult és a cég 1984-ben fogadta el a Danaher nevetés Delaware-ben vállalatként újra megjelent. A cég először 2005-ben az Egyesült Királyságban működő West Instruments ellenőrzési és méréstechnikai megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtotta a globális ipari és feldolgozó piacok számára. 2005 júliusában felvásárolja a Leica Microsystems céget, majd a tevékenysége a biotechnológia és az orvostudomány felé fordul. Tavaly nagy lépést tett a vállalat, ugyanis 2017-től egyre jobban az élettudományi platformok felé mozdult. 2018 márciusában az üzlet bejelentette, hogy az integrált DNS-technológiákat is alkalmazni kezdi. A Danaher 2010.augusztus 06-án került a tőzsdére, 21,57 eurós árfolyamon, de ma már a vállat részvényének árfolyama 124,21 eurón áll. Sőt a mostani korrekciók után is a vállalat éves átlag hozama meghaladja a 40%-ot. Az utolsó évben a Danaher részvénye 46,47 %-ot emelkedett. A Seeking Alpha elemzői szerint a vállalat állandó növekedésben van. Az elemzők szerint a Danaher bármikor kész megújulni és képes arra a Danaher, hogy 10 portfolióból 11 jó üzleti lehetőséget teremtsen meg. Többször változtatták a Danaher minősítést, de legutóbb a Zacks Investment Research elemzői minősítették a céget, a Danaher részvényeit egy „megtartó” minősítésről „vásárlási” minősítésre emelték meg és egy jelentésben azt állították, hogy a vállalat még 2019-ben eléri a 147 dolláros célárat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá