Kopernikus részvénykosár

A McDonald’s munkába áll

By 2020.06.23. október 1st, 2020 No Comments
A McDonald’s-ot jelenleg világ egyik legnagyobb munkáltatójaként tartanak számon a világon, mintegy 260.000 új alkalmazottat tervez felvenni a nyár folyamán.

Amint az államok engedélyezik az éttermek teljeskörű újra nyitását, a McDonald’s azt várja, hogy képes lesz további alkalmazottakat felvenni, mivel a franchise a tervek alapján teljes kapacitással szeretne visszatérni a koronavírus járvány után. „Örömmel fogadjuk az új alkalmazottakat a McFamily-be és azt akarjuk, hogy a jelöltek és családtagjaink tudják, hogy legfőbb célunk ezek után is az emberek biztonságának megőrzése”-nyilatkozta Joe Erlinger, a cég amerikai részlegének elnöke. A McDonald’s szóvivője elmondta, hogy a társaság a szezonális erőfeszítések részeként teljes- és részmunkaidős állásokat hirdetne meg.

A vállalat részvényei ezen a héten 1,26%-ot emelkedtek. A McDonald’s részvényárfolyama február 20. napján 201 euró volt, míg március 18-án már csak 124,23 eurón tartózkodott. Viszont látható, hogy a franchise hálózatban működő gyorséttermek folyamatosan nyitnak és mára már a cég árfolyama újra elérte a 167,5 eurót. A cég a házhozszállítási szolgáltatással, illetve a gyorséttermek kiszolgálásának megújításával a jövő üzlete maradhat.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!