Az informatikai szolgáltató megbízást kapott asztali számítógépek, laptopok és perifériák szállítására és konfigurálására, hálózati infrastruktúra telepítésére és technikai támogatásra a zökkenőmentes informatikai műveletek érdekében.

Számos Bechtle helyszín kapott utasítást az oltási központok támogatására, amelyek hamarosan működésbe lépnek a COVID-19 elleni harcban. A Bechtle informatikai hardvereket és szolgáltatásokat nyújt számos németországi oltási központhoz. A Bechtle ezeket a kezelt szolgáltatásokat a hét minden napján, hat hónapon keresztül nyújtja.

A vállalat részvényeinek ára minimálisan, de csökkent 1,35%-ot a héten, ugyanakkor több hónapos távlatban nézve emelkedő trendet láthatunk. 2020 szeptemberében a Bechtle adóssága 408,0 millió euró volt, szemben az egy év 390,1 millió eurójával szemben. Azonban a cég készpénz tartaléka 330,9 millió euró, ami hatalmas a méretéhez képest. Azóta nettó adósságállománya kisebb, körülbelül 77,1 millió euróra csökkent. A Bechtle piaci kapitalizációja 7,39 milliárd euró, így minden kötelezettségét valószínűleg kezelni tudja. A Bechtle vállalatnál hosszútávon folyamatos emelkedést és bővülést láthattunk és ez valószínűleg a jövőben is megmaradhat, hiszen a vállalat folyamatosan bővíti informatikai rendszerét.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá