Thaiföld számos környezeti problémával szembesül, különösen a légszennyezéssel, ami káros egészségügyi következményekkel jár.

A napokban ismét újabb szakaszába érkezett a szennyezettség szintje, mivel a PM 2,5 néven ismert, rendkívül finom porszemcsék megjelentek a főváros, Bangkok területén, amely roncsolja a légzőszerveket. A 3M Thaiföld diverzifikált technológiai vállalat kifejlesztett egy légtisztító szűrőt, elősegítve ezáltal a levegő megtisztítását.

A 3M Company részvényei ezen a héten 4,67%-ot estek. A 3M Company részvények több elemzőnél, köztük a Bank of America-nál semlegeshez képest alul teljesítővé váltak, mivel a szenátust ellenőrző demokraták növelhetik az erre kivetett adókat. A 3M legendás újításai közül sok vált az emberek életének nélkülözhetetlen részévé a világ minden táján. A 3M vállalat jól ismert kutatási és fejlesztési laboratóriumáról és a vállalat számos termékkategóriában hasznosítja tudományát és technológiáját.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!