Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A 3M. Company második negyedéve

By augusztus 3, 2020 augusztus 13th, 2020 No Comments

 

Az év első felében a 3M Company 800 millió lélegeztetőgépet gyártott. A hónap elején együttműködést jelentettek be a MIT-tel, közösen egy diagnosztikai COVID-19 tesztet fejlesztenének, melynek fő célja a gyorsabb és szélesebb körben elérhető tesztelés. Tőkeelosztási szempontból a hosszútávú stratégián nem változtattak, a fő cél továbbra is az üzletbe történő befektetés, valamint az osztalék fenntartása és végül a részvények visszavásárlása, amit most nem tudtak kivitelezni. Március közepétől a részvény ára szépen emelkedett a 120 dolláros szintről 150 dollár fölé emelkedett. A cég stabil osztalékfizető kategóriába sorolható, 61 éve emeli folyamatosan az osztalékját.

A 3M Company részvényei ezen a héten 5,76%-ot korrigáltak, viszont a JP. Morgan elemzői hosszútávon Step by Step vételre javasolják a cég részvényét, hiszen a cég folyamatosan meg tud újulni és át tudott alakulni a vírus időszaka alatt is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!