Kopernikus részvénykosár

A 3M hatalmas döntés előtt áll

By október 5, 2020 október 7th, 2020 No Comments
A 3M Co. állítólag élelmiszerbiztonsági üzletágának eladását fontolgatja, amely az eddigi felmérések alapján 3,5 milliárd dollárt érhet.

A Bloomberg számolt be a napokban arról, hogy a Maplewood-ban székhellyel rendelkező vállalat tanácsadókkal dolgozik együtt az esetleges eladáson, de még nem született végleges döntés. A 3M élelmiszerbiztonsági üzletága, amely magában foglalja a méreganyagok vagy allergének kimutatására tervezett termékeket az élelmiszer-feldolgozó létesítményekben, 341 millió dolláros árbevételt ért el tavaly, ami a vállalat teljes üzletágának mintegy 5%-a.

A 3M Company részvénye ezen a héten 0,08%-ot emelkedett. A cég törzstőkéje jelenleg 92,4 milliárd dollár. A vállalat több, mint 55.000 terméket gyárt és forgalmaz, köztük egészségügyi termékeket, maszkokat, tűzvédő anyagokat, fogászati segédeszközöket, de ezenkívül erősek a ragasztóanyagok, csiszolóanyagok elektromos berendezések és áramkörök gyártásában. A 3M Company részvényei most alacsonyabb áron, azaz 160,40 dollárral kereskednek, de az elemzők szerint tartásra javasolt, illetve a következő negyedévre a Zacks elemzői szerint 166,93 dolláros árfolyam várható.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!