A kiemelkedően ügyfélküzpontú Scotiabank 1,6 millió dollárt fektet be a Rotman School of Management Creative Destruction Laboratóriumába, és alapító partnerré válik a CDL Apprentice Programjukban, amely fiatal nők számára biztosít karrierlehetőségeket a középiskolákban. A program segít növelni a hallgatók tudatosságát a lehetséges karrierutakkal kapcsolatban, és növeli annak valószínűségét, hogy a fiatal nők és diákok megfelelő állást találjanak, vagy saját vállalkozást tudjanak indítani. A finanszírozást a CDL Apprentice Programhoz való hozzáférés kiszélesítésére fogják felhasználni. A Scotiabank befektetése magában foglalja a megújított szponzorációt is.

A Bank of Nova Scotia részvényárfolyama ezen a héten 0,06%-ot korrigált. A Bank of Nova Scotia részvényei 2008 óta a legrosszabb évükre készülnek, mivel az elemzők a kanadai hitelező nemzetközi üzletágának gyengeségére és a vezetőség átalakításával kapcsolatos bizonytalanságra figyelmeztetnek.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá