Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A Bank of Nova Scotia magas osztalék fizetése

By augusztus 3, 2020 október 1st, 2020 No Comments

A Nova Scotia Bank a kialakult covid helyzetet igyekszik túlélni, bár a torontói bank engedi visszatérni munkatársait néhány központi irodába, főként a tőkepiaci szektorba, más területen fennmarad a home office. Előreláthatólag szeptemberig biztosan támogatják ezt a munkavégzési formát, amivel hozzájárulhatnak a vírus tovább terjedésének a megakadályozásához.

A bank 5,58 billió dolláros bevételt ért el ebben az évben. A részvény alulértékelt kategóriába tartozik, tehát aki hosszú távon gondolkodik annak most ideális vásárlásási lehetőség lehet. A részvény 6,3% az induló osztalék hozammal rendelkezik.

A Bank of Nova Scotia részvényárfolyama 0,63%-ot korrigált ezen a héten. Mivel a cég a krízishelyzet miatt vállalati hiteleket fog nyújtani Kanada vállalkozóinak, illetve hosszútávon megbízható, így a Morgan Stanley szerint is a cég részvénye egy jó portfolióba bekerülhet.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!