Healthcare vagyonkezelt részvénykosár

Az Essilor innovatív online konzultációja

By 2020.10.13. No Comments
A Quisitive Technology Solutions és az Essilor Group közös partneri kapcsolata lehetővé tette a lencsegyártó számára, hogy biztonságosan újra nyithassa az orvosi rendelőit a COVID-19 járvány idején.

A QTS biztosítja a vállalat számára az EyeBookNow online rendszerét, mellyel gördülékenyen tudják kezelni az ügyfeleket a járvány alatt. A legtöbb rendelőben az USA területén kötelező a személyes konzultáció az orvosokkal, ha kontaktlencsét vagy új szemüveget szeretnénk vásárolni. A QTS viszont biztosította az Essilor számára, hogy ezt az elővizsgálatot online is meg tudja tenni, ezzel teljesen kizárva a fertőzés veszélyt.

Az EssilorLuxottica részvényárfolyama ezen a héten 2,58%-ot emelkedett. 2019-ben az EssilorLuxottica több mint 150.000 alkalmazottal rendelkezett, és konszolidált bevétele 17,4 milliárd euró volt. A cég erős stratégiával rendelkezik és az optikai részlege vélhetően fejlődés előtt áll.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá