A Roche Holdings AG megállapodott a TIB Molbiol Group felvásárlásáról egy meg nem nevezett összegért.

A tranzakciót várhatóan 2021 negyedik negyedévében zárják le. A felvásárlással a Roche molekuláris diagnosztikai portfóliója a fertőző betegségekre vonatkozó tesztek széles skálájával, például a SARS-CoV-2 variánsok azonosításával bővül. A TIB Molbiol több mint 45 CE-IVD tesztet és több mint 100 kutatási célú tesztet tartalmazó portfóliója már elérhető a Roche telepített LightCycler PCR rendszerein és MagNA Pure mintaelőkészítő rendszerein. A két vállalat több mint 20 éve dolgozik együtt a kritikus egészségügyi igények kielégítésében.

A vállalat részvényárfolyama 4,6%-ot korrigált a héten. Ezenkívül a Shape Therapeutics Inc. bejelentette, hogy stratégiai együttműködési és licencmegállapodást kötött a Roche Holding AG-val a több célpontot érintő RNS-szerkesztési technológiára vonatkozóan. A Roche felel majd az együttműködésből származó potenciális termékek fejlesztéséért és globális forgalmazásáért.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!