Az Unilever folytatja a digitális átalakulást

Az Unilever új mobilalkalmazást indított a gyári alkalmazottak számára, hogy ők is digitálisan kapcsolódjanak a folyamatokhoz, mint ahogy az irodában dolgozó kollégáik. A My Unilever néven ismert alkalmazást a Google Cloud és az Accenture partnerségében fejlesztették ki, és hozzáférést biztosít a HR-, tanulási és támogatási rendszerekhez, valamint e-mailekhez, Google Chathez és dokumentummegosztáshoz. Hozzáférést biztosít harmadik féltől származó tanulási és bérszámfejtési eszközökhöz is, amelyek közül néhány korábban csak papíralapú formában volt elérhető. A fogyasztási cikkeket gyártó cég azért fejlesztette ki az alkalmazást, hogy támogassa több, mint 53.000 gyári alkalmazottját és erősítse környezettudatosabb stratégiáját. 

Az Unilever részvényárfolyama ezen a héten 1,11%-ot esett vissza. Mint minden alapvető fogyasztási cikkeket gyártó vállalat, az Unilever is küzd az infláció okozta haszonkulcs-csökkenéssel. Az infláció az Unilever és társai számára az élet normális része, és az ehhez való alkalmazkodásra van egy jól bevált játékkönyv. A folyamat első része, az áremelések, a végéhez közeledik.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá