A General Mills 82,78 dolláron zárt a legutóbbi kereskedésben, ami +0,74%-os emelkedést. A részvények meghaladták az S&P 500 napi 0,59%-os erősödését. A Cheerios gabonafélék, a Yoplait joghurt és egyéb csomagolt élelmiszerek gyártójának részvényei 4,94%-ot erősödtek az elmúlt hónapban. Ez elmaradt a fogyasztói szektor 10,24%-os növekedésétől. A befektetők jobb eredményt remélnek a General Mills-től, a következő eredményhirdetés során. A General Mills az előrejelzések szerint részvényenként 1,05 dolláros nyereséget jelent majd. 

A General Mills részvényárfolyama ezen a héten 2,16%-ot emelkedett.A General Mills nemrégiben felkerült a Zacks.com legkeresettebb részvények listájára. A befektetők a General Mills-től erőt remélnek a következő eredményközlés közeledtével. Aznap a General Mills várhatóan 1,05 dolláros részvényenkénti eredményt jelent, ami éves szinten 6,06%-os növekedést jelentene.

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá