Telemedia részvénykosár

Az SAP ingyen alkalmazásokkal segíti elő az otthon maradást

By március 31, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Az SAP több platformján is bejelentette, hogy a rendkívüli helyzet miatt különleges engedményeket fog tenni felhasználói számára, hogy hozzájáruljon a koronavírus-járvány gazdasági és társadalmi hatásainak enyhítéséhez.

 

A vállalat például időszakosan díjmentessé teszi a vevőket és a beszállítókat összekötő beszerzési platformjának, a SAP Ariba Discovery-nek a szolgáltatását. Az SAP 48 éves fennállása során az egyik legmeghatározóbb globális vállalatává nőtte ki magát, a világkereskedelmi tranzakcióinak 77%-a valamilyen SAP megoldáson keresztül történik. „Éppen ezért kiemelt felelősségünknek érezzük, hogy egyedülálló erőforrásainkra, infrastruktúránkra támaszkodva segítsünk a vállalatoknak akkor is, amikor ilyen komoly krízissel néznek szembe üzleti folyamataik és beszerzéseik során”–nyilatkozta Pintér Szabolcs, a SAP Hungary ügyvezető igazgatója.

Emellett a cég több, korábban fizetős online kurzusokat tett teljesen ingyenessé 90 napig. Körülbelül 35 tanfolyam érhető el ingyenesen, hogy segítse a hallgatókat a felkészülésében. Ráadásul az egyik alapító Dietmar Hopp a CureVac AG egészségügyi és biotechnológiai vállalatban is szerepet vállalt, ami a koronavírus elleni vakcina kifejlesztésében vesz részt. Sőt mára az is elmondható, hogy Dietmar Hopp ennek a biotechnológiai befektetési alapnak lett a tulajdonosa. Hopp az SAP egyik alapítójaként vált milliárdossá, a Forbes jelenleg 13,6 milliárd dollárra becsüli a vagyonát.

Az SAP vállalat részvényei ezen a héten 10,80%-ot meneteltek felfelé. Az SAP vállalat hosszútávon a stabilitásáról és a magas osztalékfizetéséről híres, illetve a szoftverei keresettek a világban így a jövőben is szükség lesz a cég termékeire. Befektetésre hosszútávon ajánlotta Seeking Alpha elemzői szerint. A befektetés mellett szól, hogy a vírus megjelenésével egyre nagyobb teret kap majd a jövőben a digitális oktatás és ennek egyik vezető szereplője lehet az SAP.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!