Az SAP gyorsabb ütemben fejlődik

Az SAP a napokban rengeteg új globális ügyfélkapcsolatot mutatott be, melyek jelentősen át fogják alakítani az vállalat stratégiai üzleti modelljeit és ellátási láncait. Az SAP azt várja, hogy az új partnerek révén jelentősen növelni tudja majd ügyfelei elégedettségét. Az SAP rengeteg partnerrel rendelkezik, közülük kiemelkedő a világ legnagyobb konténerszállító vállalata, a Maersk, aki jelentős előrelépést tett a digitális átalakulásban az SAP Business Technology Platform segítségével. 

Az SAP részvényárfolyama ezen a héten 1,5%-ot menetelt. Az vállalat valójában egy titkos MI-óriás, amely folyamatosan építi be az MI-megoldásokat a szoftvereibe, írja összefoglalójában a Computerwoche. Egyelőre nem fejleszt saját MI-t, hanem partnerei eszközeire és modelljeire épít, és adja hozzájuk az üzleti adatokat, amelyek garantálják az eszközök üzleti környezetben elvárt megbízhatóságát. Az OpenAI ChatGPT-je és származékai éppúgy szerepet kapnak majd, mint azok az eszközök, melyeket a német Aleph Alpha nevű, heidelbergi székhelyű startup fejleszt.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

 

Szólj hozzá