Az SAP és a Google kiterjesztik partneri kapcsolatukat

Az SAP és a Google Cloud hivatalosan is bejelentette partnerségük kibővítését, mely egy átfogó nyílt adatszolgáltatást vezet be, amelynek célja az adatkörnyezet egyszerűsítése és az üzleti adatok megvédése. Az új rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy olyan adatfelhőt építsenek, amely az SAP Datasphere megoldásait használja és a Google adatfelhőjére épül. Ezzel a vállalkozások valós időben tekinthetik meg teljes adatállományukat, és maximalizálhatják a Google által nyújtott értéket. Ez párosul a cégek digitális átalakulásával és az AI-fejlesztéssel.

A Google részvényárfolyama ezen a héten 11,31%-ot, míg az SAP 0,74%-ot emelkedett. Az első negyedéves eredményeket követően fenntartja Wall Street a 154 dolláros valós értékbecslését az Alphabetre vonatkozóan. A Google Search hirdetési bevételeinek növekedése. A felhőalapú üzletág folyamatos erősödése, amely előrelépést mutat a nyereségesség felé, valószínűleg jövőre. A konszolidált árrés bővülése három negyedév óta először.A legutóbbi engedélyezett részvény-visszavásárlás.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá