Best of Dividens vagyonkezelt részvénykosár

A 3M maszkjaira hatalmas a kereslet

By július 7, 2020 No Comments
A 3M Company felmérései szerint az N95-maszkok iránti kereslet továbbra is messze meghaladja a kínálatot.

A vállalat által fejlesztett többszöri felhasználásra is alkalmas maszkokra hatalmas az igény az USA területén, tekintve, hogy a járványhelyzet ismét rekordmagasságot ért el az országban. A Maplewood-alapú vállalat szerint az N95-es maszkok gyártása megkétszereződött ebben az évben, viszont így sem tudják tartani a kívánt mennyiség gyártását. Az adatok szerint túl kevés N95 légzőkészülék jut az ápolók és más egészségügyi dolgozók számára, akik így jelentősen ki vannak téve a vírus veszélyeinek.

A kórházak és a 3M Company együttesen intézkedéseket szeretnének bevezetni a dolgozók és betegek biztonságának megőrzésére érdekében, ideértve az ultraibolya fény használatát a vírus megölésére vagy párologtatott hidrogén-peroxiddal történő kezeléseket.

A vállalat második negyedéves jelentése után a piaci kapitalizációja közel 89 milliárd dollár lett. A vállalat mint 200 országban működik. A 3M Company részvényei ezen a héten 3,32%-ot emelkedtek. A 3M Company negyedéves bevétele 2,7%-kal, 8,1 milliárd dollárral nőtt, ami 220 millió dollárral több, mint amit a Wall Street elemzői vártak.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!