Az Essilor  a napokban új programot jelentett be, hogy segítse az országban rászoruló embereket az alapvető szemészeti ellátásban.

2020-ban a cég 50.000 dollárt szánt, hogy segítse a diákokat, akik látászavarban szenvednek. Az idei évre viszont a pénz támogatáson kívül az Essilor már kész termékeket is adományozni fog. Rick Gadd, az Essilor North America elnöke már többször is kijelentette, hogy globális céljuk a látászavar leküzdése. Az Essilor a társadalmi felelősségvállalás terén kiemelkedő vállalatnak számít.

Az EssilorLuxottica részvényei ezen a héten látványos teljesítményt nyújtottak, így 9,18%-ot emelkedtek. Az EssilorLuxottica és a CooperCompanies ezen a héten jelentette be a cégek együttműködését. E partnerség révén tovább erősítik az innovációs lehetőségeket és a piacra lépési képességeket egy szembetegség, a myopia kontrollálása eredményes kezelése érdekében. A közös együttműködés a felgyorsíthatja a SightGlass Vision szemüveglencsék forgalmazását.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá