Telemedia részvénykosár

Az Alibaba munkahely teremtése

By 2020.06.15. október 1st, 2020 No Comments
Az Alibaba az év végéig 5000 munkahelyet kíván létrehozni a felhőalapú számítástechnikai részleg területén, mivel a koronavírus okozta válság jelentősen megnövelte a streaming, a video hívások és az adattárolás iránti igényt.

Az új munkahelyek olyan területeket érintenek mint, az adatbázis kezelés, szerverek, chipek és a mesterséges intelligencia működtetése. Az Alibaba jelenleg Ázsia legnagyobb felhő-szolgáltatója, világszerte pedig a harmadik legnagyobb szolgáltató. „A kínai vállalkozások digitális átalakulási útja, amelyre három-öt évet vártunk, most valószínűleg felgyorsul és egy éven belül befejeződik”-nyilatkozta Jeff Zhang, az Alibaba elnöke. A vállalat emellett továbbra is kiemelten támogatja az otthoni munkavégzést.

A vállalat részvénye ezen a héten 1,75%-ot korrigáltak, míg az elmúlt három hónap alatt 15,07%-ot emelkedett. Az vállalat részvényei 190,87 eurón zártak, a vállalat kapitalizációs tőkéje meghaladta a 496 milliárd eurót. Az Alibaba pénzügyi vezetője, Maggie Wu szerint cégük mindenben megfelel a jelenlegi szabályoknak és továbbra is arra törekszik, hogy megfeleljen az amerikai elvárásoknak is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!