Telemedia részvénykosár

Az SAP biztosítja az informatikai segítséget

By április 14, 2020 augusztus 14th, 2020 No Comments
Az SAP sem nézi tétlenül a koronavírus elleni küzdelmet és előre összeállított, gyorsan beüzemelhető online felméréseket tesz és tett már ingyenessé a vállalatok számára.

 

A vállalat elmondása alapján kritikus, hogy megfelelő képet kapjunk a vállalatok és a lakosság helyzetéről, hogy ez alapján a kormányok ki tudják dolgozni a lehető legjobb stratégiát. A kérdőívek több szektort és témát is lefednek: a kormányzati és egészségügyi szervezetek számára a koronavírussal kapcsolatos lakossági tájékoztatók és felmérések, a cégeknek a távmunka minőségének ellenőrzése, az oktatási intézményeknek pedig a távoktatás kihívásainak feltérképezése. Emellett számos e-learning kurzust is díjmentesen elérhetővé tesz a vállalat azoknak, akik szeretnék hasznosan tölteni idejüket a karanténban. Több országban is elindult már a SAP együttműködése a helyi közigazgatási intézményekkel. Hozzá kell tenni, hogy az alkalmazás nem csak alapvető kérdések megválaszolásában segít, mint például, hogy mi a teendő, ha valaki kapcsolatba kerül egy fertőzött személlyel, de az önkéntesek és adományozók is ezen a felületen keresztül tehetik meg felajánlásaikat.

Az SAP vállalat részvényei a magas online használatnak és a 15. héten tartó befektetési jókedvnek köszönhetően 17,70%-ot emelkedett. Az SAP vállalat hosszútávon a stabilitásáról és a magas osztalékfizetéséről híres, illetve a szoftverei keresettek a világban, így a jövőben is szükség lesz a cég termékeire. Befektetésre hosszútávon ajánlotta Seeking Alpha és a Goldman Sahs elemzői szerint is.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!