A Fiserv felvásárolta az Ondot digitális kártyaszolgáltatási platformot. A 2011-ben alapított Ondot havonta több mint 1 milliárd tranzakciót dolgoz fel, és 4500 bank és hitelszövetkezet által kibocsátott több, mint 30 millió kártya számára nyújt digitális szolgáltatásokat.

A vállalat technológiája tranzakciós adatok felhasználásával nyújt betekintést a költekezési szokásokba, amelyeket közvetlenül a kártya tulajdonosának közvetítenek.

A vállalat részvényei ezen a héten 0,01%-ot korrigáltak. A Fiserv erős, 77-es értékelési rangsort kapott az Investors Observer adatelemzéséből. Ezen értékelési elemzések alapján a Fiserv értéke jobb, mint a részvények 77%-a. A Fiserv tizenkét hónapos részvényár-nyereség (P/E) aránya 89,5 lett. A Zacks elemzői szerint a társaság várható hosszú távú egy részvényre jutó eredményének (három-öt év) növekedési üteme 15,9% lehet. Továbbá a bevételek várhatóan 10,8%-os növekedést mutatnak 2020-ban és 21,1% -ot 2021-ben.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével.  Vegye fel velünk a kapcsolatot → 

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!