e-mobilitás

Az Alibaba és a tanfolyamok

By november 4, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Több, mint negyven szakember gyűlt össze az e-kereskedelemi tanfolyamon, amelyet az Alibaba Group Hangzhou-ban rendez meg.

Az október 29-én kezdődött háromnapos tanfolyam keretében bemutatásra kerül a cég tapasztalata az „intelligens város” építésében a mesterséges intelligencia révén, valamint a csoport technológiája és stratégiája is ismertetésre kerül az elektronikus üzleti fejlesztés területén. Az idén olyan országokból is érkeztek szakemberek, mint Thaiföld, Finnország, Indonézia, Malajzia, Nepál és Olaszország, hogy tanuljanak a kínai e-kereskedelmi óriástól, amit majd saját országuk kereskedelmi és AI iparának fellendítésére használhatnak.

A tanfolyam alatt bővebb betekintést kapnak a látogatók a Cainiao logisztikai rendszerébe, a Freshhema online-offline friss élelmiszer-platformjába, valamint Mengxiang és Yunqi városaiban található csúcstechnológiás vállalatokba. A képzést az Alibaba Csoport-on kívül az Egyesített Városok és Körzetek (UCLG) kormánya is támogatja. A 2004-ben alapított UCLG TÁRSASÁGNAK több mint 1500 város és 200 önkormányzat a tagja. Az Alibaba vállalatnak már 860.000 főre nőtt az alkalmazottainak száma és a cég évente 57 millió csomagot szállít ki a Cainiao hálózatán, vagyis egyik leányvállalatán keresztül.

Az Alibaba 0,4 százalékkal került feljebb szerdán a New York-i tőzsdén, míg a cég részvényei idén 29,5 százalékot emelkedtek.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!