e-mobilitás

Az Nvidia újítása

By november 4, 2019 július 2nd, 2020 No Comments
Az Nvidia minden tavasszal a Szilícium-völgyi székhelyén rendezi hatalmas GPU technológiai konferenciáját, majd 6000 látogatóval, hogy bővebb betekintést nyerhessenek az Nvidia GPU-k és processzorok jövőjére.

A rendezvényen bemutatásra kerülnek a grafikus kártyák, a jövőbeli újítások és persze a vállalat jövőbeli tervei. A jövő héten az Nvidia a GTC konferenciájának egy sokkal változatosabb formáját hozza Washington DC-be. Úgy látszik elmúltak a játékokról szóló ülések és beszélgetések, helyette, a mesterséges intelligencia üzleti lehetőségeire összpontosítanának. Az Nvidia GTC DC az autonóm gépekre, a kiber biztonságra, a nagy teljesítményű számítástechnikára, a robotikára és a kibővített valóságra összpontosít.

Az Nvidia cégen kívül lesznek olyan előadók is, akik az amerikai OMB-től (Igazgatási és Költségvetési Hivataltól), a Fehér Ház Tudományos és Technológiai Politikai Irodájától, a NIH-től és még estelegesen más minisztériumtól vagy vállalattól jönnek el bemutatót tartani. A kiállítók több, mint ötven olyan cégből állnak össze, amelyek főleg az AI (mesterséges intelligencia) technológiára és a nagy teljesítményű számítástechnikára összpontosítanak.

A legfontosabb kiállítók közt megjelenik a Booz Allen Hamilton, a Lockheed Martin és a Dell Technologies is. Nem meglepő, hogy a vállalat inkább a mesterséges intelligencia felé fordul, mivel annak értéke az elemzők szerint 2025 – re akár a 17 milliárd dollárt is elérhetik a számítástechnikában. A héten az Nvidia hivatalosan is bejelentette a régóta már várt GeForce GTX 1660 Super és 1650 Super jelzésű videokártyákat, amelyet némileg kiegészített egy alacsonyabb árszintre pozícionált Turing architektúrával is.

Az Nvidia ismét kitörni látszik, ugyanis ezen a héten 1,47%-ot, míg az elmúlt hónapban 14,80%-al emelkedtek részvényei.

 

Értékpapír vásárlás és vagyonkezelés Ausztrián keresztül a Partner Bank közreműködésével. Vegye fel velünk a kapcsolatot →

Szólj hozzá

Küldjön üzenetet!